Translate!

dijous, 2 de setembre del 2010

iniciant la web...

Després de que 10.000 persones m'insistissin que fes un blog del meu viatge.. aquí esta. No soc molt de comunicació per internet. Se'm fa feixuc i m'agrada xerrar en directe amb les persones...
Faré un esforç doncs a tenir al dia aquest blog. 

El viatge el començaré el 3 de octubre. Encara tinc mil coses a preparar, començant per comprar una bici i tot lo essencial que necessiti. 
El viatge comença el 3 de octubre i no sé quant s’acabarà. Aniré cap a l'est. Passaré per els Balcans, per Estambul, per Teheran i Turkmenistan, entraré a la China per el desert del Gobi i aniré fins el Pacific. Igual seguiré mes cap a l'est...
El viatge es una reflexió, és un pensament i és un esforç. Serà observació i sensació. Serà entendre l'exterior i entendre l'interior. Serà tot això o serà al revés... només es podrà saber després.
La meta del viatge estarà en el temps, en el cansament, en la llumeta interior, en els diners o en alguna altre cosa. Viatjant cap a l'est es buscar a on surt el sol i igual no es mes que girar en contra del món.
Viatjar cap a l'est no és res mes que això. Això i cansar-se molt! 




2 comentaris:

  1. Bon viatge Adrià!! T'estimo molt.
    Espero tenir noticies aviat.
    Petons, la teva germana Clu.

    ResponElimina
  2. Sorpresa sorpresa no sabia res del teu viatge, una mica iniciatic. Animo y a por ellos, que son pocos y cobardes com deia el teu avi :)

    Carlos Griell i Ventosa

    ResponElimina